Designing future
bed culture

Designing future
bed culture

Vi skaber innovative senge- og soveværelsesløsninger,
som er
dybt forankret i danske design- og håndværkstraditioner

Vi skaber innovative senge- og soveværelsesløsninger, som er dybt forankret i danske design- og håndværkstraditioner

Vi producerer en bred vifte af sengekoncepter til de ledende skandinaviske møbelkæder, sengespecialister og frie forhandlere og markedsfører derudover en række egne brands. 

Om os
Innovativt dansk design

Alle vores produkter er designet i Danmark med inspiration i nordiske designtraditioner. Det giver dig et soveværelseskoncept, der både har et moderne udtryk og en funktionalitet, der holder i mange år. Vi kan tilpasse alle vores koncepter, og vi udvikler specialløsninger efter behov.

Vores services

Vi skaber fremtidens sengekoncepter

Vi nytænker sengen og skaber koncepter specifikt designet og tilpasset dit behov. Vores senge udvikles med fokus på både funktion, formål og fremtid.

Vi udvikler koncepterne sammen

Vi tror på, at de bedste løsninger skabes gennem samarbejde og en åben dialog. Vi sikrer dig den højest mulige kvalitet og en lav reklamationsrate.

Vi garanterer for høj leveringssikkerhed

Vores kernebegreb er "fleksibilitet". Både når vi udvikler produkter, og når vi leverer dem. Vi tilpasser levering, montering, indretning og service efter dit ønske.

Bæredygtighed og CSR
Vi har et bæredygtigt fokus

Vi har et ansvar for klimaet, når vi designer, producerer og transporterer vores soveværelseskoncepter. Det ansvar tager vi seriøst. Derfor forsker vi i bæredygtighed, genbrug og upcycling og har altid et bæredygtigt fokus, når vi vælger råvarer, så vi kan skabe grønne alternativer.

Langvarigt partnerskab
Din succes er vores succes

Vi tror på, at langvarige partnerskaber er nøglen til gensidig vækst og succes. Hos European House of Beds er vi dedikerede til at opbygge stærke forretningsrelationer, der strækker sig ud over traditionelle leverandør-kunde-forhold. Vi er mere end bare en sengeproducent - vi er din pålidelige partner på vejen mod succes.

Vil du høre mere?

Kontakt vores salgsteam og hør, hvordan
vi kan hjælpe dig og din forretning.