Temprakon-payoff-logo-White-White
download_1_3_

Ecobed er en seng, hvor bæredygtighed og miljøvenlige materialer er omdrejningspunktet. Ecobed er delvis produceret af plastikaffald. Materialerne kan genanvendes 100% og dermed indgå i et cirkulært system med uendelig lang holdbarhed.

Giv din søvn optimale betingelser

Temprakon® er designet og produceret i Danmark med fokus på de bedste materialer og den ultimative komfort. Sammen med den temperaturregulerende topmadras, får du en seng, der giver dig de bedste betingelser for en uafbrudt og yderst behagelig søvn. Så du kan vågne op med fornyet energi.

Få en bedre nattesøvn med Temprakon®

Med Temprakon får du ualmindeligt lækre senge, der samtidig er temperaturregulerende. Teknologien er oprindeligt skabt af NASA for at holde astronauters temperatur konstant ude i rummer. Den er baseret på termokapsler, der optager overskydende varme, så du ikke sveder og frigiver varme, hvis din temperatur falder. 

Sov i et tempereret og tørt miljø hver nat

De mikroskopiske termokapsler ligger som et lag i betrækket på topmadrassen. Så tæt på kroppen som muligt. Topmadrassen består derudover af en 60 mm. tyk Pulse latexkerne med 7 zoner, og et aftageligt og vaskbart betræk. Alle tekstiler, der indgår i en Temprakon® seng, er Standard 100 by OEKO-TEX® certificeret.

Fire eksklusive senge

Temprakon-Blue-Boxmadras-180x200-Titan-SortMetal-Ben
Temprakon® Box
Temprakon-Blue-Continentalseng-180x200-Titan-SortMetal-Ben
Temprakon® Continental
Temprakon-Blue-Elevationsseng-180x200-Titan-SortMetal-Ben
Temprakon® Elevation
Temprakon-Blue-EF-Elevationsseng-180x200-Titan-SortMetal-Ben
Temprakon® Boxelevation

Progressivt fjedersystem

Temprakon® madrasserne er opbygget omkring et progressivt fjedersystem, Hourglass. Sammen med en optimeret fjedrehøjde, skaber det den helt optimale dybde i sengen og en dynamisk liggekomfort, som kan opleves, når kroppen ønsker at skifte stilling. De progressive HourGlass fjedre giver et lille forsigtigt skub så kroppen let kan ændre position - dette betyder samtidig at søvnen forstyrres i mindre grad. Derudover er alle madrasserne polstret med 25 mm. Latex. De fås i to hårdheder – medium og fast.

Fuldend din seng med en gavl

Vælg mellem 3 luxuriøse sengegavle. Alle med USB stik i siderne. 

Temprakon Mars gavl

Temprakon_Mars_gavl_1_

Dimension: Højde 120 cm, dybde 8 cm. Kan monteres med L-beslag. 

Farver: Anthracite, Blå, grøn, Lys grå, Sand

Størrelser:
120 cm / 140 cm / 150 cm / 160 cm / 180 cm.

Temprakon Titan gavl

Temprakon_Titan_gavl_2_

Dimension: Højde 130 cm, dybde 12 cm. Kan monteres med L-beslag.

Farver: Anthracite, Blå, grøn, Lys grå, Sand

Størrelser:
120 cm / 140 cm / 150 cm / 160 cm / 180 cm / 210 cm.

Temprakon Saturn gavl

Temprakon_Saturn_gavl_1_

Dimension: Højde 120 cm, dybde 8 cm. Kan monteres med L-beslag. 

Farver: Anthracite, Blå, grøn, Lys grå, Sand

Størrelser:
120 cm / 140 cm / 150 cm / 160 cm / 180 cm.

Fem flotte farver at vælge mellem 

Se vores katalog

Mere information

Temprakon® bygger på avanceret teknologi, der i sin tid blev udviklet af NASA til at holde rumdragter behagelige for astronauterne - både når kroppen er kold, varm og svedig. 

Temprakon® teknologien ligger indvævet i stretchen i form af millioner af små mikrokapsler fyldt med en særlig voks, der varmer op, når det er for koldt, og køler ned, når det er for varmt samt leder fugten bort, når man sveder.

Temprakon® Zoe madrasserne er opbygget omkring et progressivt fjedersystem, HourGlass. Sammen med en optimeret fjedrehøjde, skaber det den helt optimale dybde i sengen og en dynamisk liggekomfort, som kan opleves, når kroppen ønsker at skifte stilling. De progressive HourGlass fjedre giver et lille forsigtigt skub så kroppen let kan ændre position. Det betyder, at søvnen forstyrres i mindre grad. 

Alle tekstiler, der indgår i en Temprakon® seng, er Standard 100 by OEKO-TEX® certificeret. Det garanterer, at de er produceret bæredygtigt, og at materialerne er testet for mere end 300 sundheds- og miljøskadelige stoffer.

Træet, der anvendes, er FSC® certificeret.

FSC® er verdens mest ambitiøse globale certificering til ansvarlig skovdrift og og din sikkerhed for træ og papir fra veldrevne skove og andre kontrollerede kilder. FSC® arbejder både for natur og menneskers vilkår i verdens skovområder.

Der gives 25 års garanti på ramme- og fjederbrud samt 5 år på motor.

Temprakon® er et dansk designet kvalitetsprodukt. 

Produktionen foregår i Danmark og er høj håndværksmæssig kvalitet, hvor vi har brugt de bedste materialer. Temprakon er et komplet program af dyner, puder og senge. Dyner og puder produceres og sælges af NorviGroup, og sengene produceres og sælges af os, European House of Beds A/S.

Vil du høre mere?

Kontakt vores salgsteam og hør, hvordan
vi kan hjælpe dig og din forretning.