Nyheder

Kan man fremstille en god og flot seng af genanvendte plastikflasker? Det mener vi, man kan! Vores bud på sådan en seng kalder vi ECOBED. Konkret genbruger vi plastikaffald fra husholdningen til både sengeramme og tekstil!

Ecobed vil give dig muligheden for at tage 
medansvar for miljøet i dit valg af seng og medvirke til en mere miljøvenlig livstil. En seng fra Ecobed er delvis produceret af plastikaffald. Materialerne kan genanvendes 100% og dermed indgå i et cirkulært system med uendelig lang holdbarhed. Når sengen er slidt, skifter du blot madrassen – sengerammen kan holde hele livet.

Der er stor 
fokus på materialerne i en Ecobed, så du kan sove med god samvittighed. Naturligvis er komfort også i højsædet, når vi producerer senge til den kræsne og bevidste forbruger. Du skal sove i den bedste seng og mærke den særlig gode liggekomfort, som giver dig de bedste betingelser for at få en god og uafbrudt søvn.

Den helt specielle opbygning af Ecobed madrassen sikrer en fantastisk god 
sovekomfort. Den fine komfort opnås ved at kombinere 3 lag Waterlilly skum med forskellige egenskaber. Denne kombination sikrer en optimal liggekomfort med støtte og aflastning de rigtige steder. Det eneste du behøver at afgøre er, om madrassen skal være medium eller fast hårdhed. 

Læs mere om Ecobed 
her.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
TILMELD DIG NYHEDSBREVET!
Ja tak, send mig gerne e-mails fra European House of Beds om nye spændende produkter, trends, messer, mv.
ErrorHere