Nyheder

Brug af tekst- og billedmateriale

Er du journalist, er du velkommen til at benytte tekst og billedmateriale i redaktionel sammenhæng ved tydelig angivelse af kilde. 
Ved brug i andre sammenhænge, forespørgsler til samarbejder samt for billeder i høj opløsning, mv. bedes du sende en mail til: marketing@europeanhouseofbeds.com

08.01.2024  Den 8. januar 2024 tiltræder Nicky Berg som ny CEO for European House of Beds A/S. Nicky har en solid erfaring som kommerciel direktør i såvel B2B som B2C virksomheder, senest som kommerciel direktør og som en del af direktionen i BROEN LAB.

06.10.2023  Vi er glade for nu at kunne præsentere den seneste tilføjelse til vores sortiment af kvalitetssenge. Magasinsengen er med sin opbevaringsmulighed samt høje komfort en yderst populær sengemodel, der fås i både en Classic og en Lux kvalitet.

23.06.2023  Vores rapport repræsenterer betydelige fremskridt i retning af at integrere bæredygtighed i vores organisation og interessentsamfund. Med vores mål om at opnå en 30% reduktion i drivhusgasemissioner har vi valgt at sætte barren højt.

06.12.2022  Vi er netop blevet tildelt prisen ”CSRpeople 2023”, som uddeles af HORSENS ALLIANCEN og Jobtaskforcen i Horsens. Denne gives til de virksomheder, der yder en særlig social indsats for at hjælpe udsatte ledige til at tjene deres egen løn på en arbejdsplads.