Med miljø og CSR i fokus

...Så vi alle kan sove bedre om natten

På vej mod en grønnere morgendag

I European House of Beds tager vi ansvar for, at vi og vores samarbejdspartnere flytter os i en grønnere retning. Derfor stræber vi efter at udvikle os og producere på den mest bæredygtige måde muligt.
Vi tager bl.a. andet højde for de råvarer vi anvender, vores energiforbrug samt trivslen hos vores medarbejdere. Læs mere herom i vores årlige bæredygtighedsrapport.
Vores vision er fortsat at udvikle vores virksomhed i en mere bæredygtig og grøn retning. Vi erkender vigtigheden af materialerne, der anvendes i udviklingen og produktionen af vore produkter.

Vores bæredygtige vision

Vi er stolte af at kunne præsentere vores bæredygtighedsrapport for 2023. Denne rapport er for en 9 måneders periode som følge af ændring af regnskabsår til kalenderår.

Vores rapport repræsenterer fremskridt i retningen af at integrere bæredygtighed i vores organisation.

Vi fastholder vores reduktionsmål af Scope 1 & 2, men har udsat resultatet til 2024 regnskabet for at kunne sammenligne en 12 måneders periode. Vores arbejde fortsætter med henblik på at opnå det bedst mulige resultat, og vi glæder os til at kunne se effekten af vores tiltag.

OEKO-TEX®

Alle tekstiler, der anvendes i vores produkter, er Standard 100 by OEKO-TEX® certificeret. Det garanterer, at materialerne er testet for mere end 300 sundheds- og miljøskadelige stoffer. 

FSC_C172660_Promotional_with_text_Landscape_BlackOnWhite_r_I8Z4YW

FSC® certificeret

Vi er FSC® certificeret, og vi benytter kun ansvarligt træ fra veldrevne skove og andre kontrollerede kilder. 

FSC® er verdens mest ambitiøse globale certificering til ansvarlig skovdrift og din sikkerhed for træ og papir fra veldrevne skove og andre kontrollerede kilder. FSC® arbejder både for natur og menneskers vilkår i verdens skovområder.

Vi er stolte over, at kunne tilbyde FSC® certificerede produkter.

Genbrug
- igen og igen

Hver dag sender vi mange senge og madrasser ud til hele verden. Vi pakker vores produkter sikkert, så de når godt frem til modtageren.

Og så arbejder vi hver dag med at øge mængden af genanvendelige materialer i emballagen.

Al pap består nu af op til 80% genbrugsmaterialer, mens alt metallet i vores produkter kommer fra 30% genbrugsstål. Og vi er kun lige begyndt...

Skru ned for strømmen og op for god energi

Motorerne i vores elevationssenge er konstrueret med fokus på at være så energieffektive som overhovedet muligt og spare på strømmen. Derfor er vores elevationsmotorer udstyret med ZERO™ stand-by strøm.

ZERO™ teknologien betyder, at der maksimalt forbruges 0,1 watt, når motoren står standby. En elevationsmotor på ZERO™ standby kan således stå standby i ca. 20 måneder og kun bruge den samme mængde energi, som en 60 watt pære bruger i timen. 

ZERO™ teknologien er derfor både godt for klimaet og for elregningen.

Det handler ikke kun om dig og mig

Det er en integreret del af vores kultur at orientere os bredt. Også når det handler om arbejdskraft.

Vi gør for eksempel plads til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, der fortjener at blive hjulpet godt i gang - og vi er meget stolte over igen i år at være tildelt prisen CSRPeople af Horsens Kommune og Jobtaskforcen.

CSRpeople_2024_CMYK-clean

Vil du høre mere?

Kontakt vores salgsteam og hør, hvordan
vi kan hjælpe dig og din forretning.