Vores brands

European House of Beds' egne brands omfatter komplette sengekollektioner, som afsættes hos udvalgte forhandlere og kæder. Læs mere om de enkelte brands herunder.

download_1_2_

Livingbed er en moderne sengekollektion med fokus på “at leve livet”. For at leve et aktivt liv har du brug for god søvn. Livingbed er senge med individuel tilpasset komfort, bygget af de bedste kvalitetsmaterialer, hvor der både er tænkt på allergivenlighed og miljø.

download_1_3_

Ecobed er en seng, hvor bæredygtighed og miljøvenlige materialer er omdrejningspunktet. Ecobed er delvis produceret af plastikaffald. Materialerne kan genanvendes 100% og dermed indgå i et cirkulært system med uendelig lang holdbarhed.

Philosophy_logo_1

PHILOSOPHY er klassisk dansk design i den enkelte og nordiske stil, som er tidsløs og nem at indrette med i ethvert soveværelse. PHILOSOPHY sengen giver dig en super lækker følelse af, at du er omgivet af bløde, rene og skønne materialer - de bedste betingelser for fornyet søvn.

temprakon_1

Temprakon blev oprindeligt skabt med teknologien og mikrokapslerne fra NASAs rumdragter, der hjalp astronauter til at regulere temperaturen under ekstreme forhold i rummet. Temprakon sengekollektionen integrerer denne unikke teknologi i en komplet serie af dansk designede og producerede senge og madrasser, som sætter en ny standard for den perfekte temperatur, der giver optimal sovekomfort.