Karma

For nordic restful sleep

download_1_3_

Ecobed er en seng, hvor bæredygtighed og miljøvenlige materialer er omdrejningspunktet. Ecobed er delvis produceret af plastikaffald. Materialerne kan genanvendes 100% og dermed indgå i et cirkulært system med uendelig lang holdbarhed.

Karma

Karma er udviklet og produceret i Danmark med respekt for klassisk dansk design og møbelhåndværk. Kollektionen er udviklet sammen med de dygtigste designere, og produktudviklere, der har skabt en serie af innovative senge og madrasser, som på bedste vis forener form og funktion. En Karma seng giver den bedste søvn og sørger for, at du vågner veludhvilet og klar til en ny dag.

Den komplette sengekollektion

Karma-serien er inddelt i 3 sortimenter, som hver især giver mulighed for at skabe præcis den seng, du vil have og som din krop vil elske dig for. Serien rummer et stort udvalg af varianter og prisklasser og fås i et bredt udvalg af tekstiler og farver. Sammen med det omfattende tilbehørsprogram i form af gavle, ben og sengemøbler er Karma den komplette sengekollektion.

Med Karma Classic får du et fokuseret sortiment, hvor der samtidig er gode valgmuligheder. Serien byder på 6 modeller i box-, continental- og elevationssenge – alle med 5 zoners pocketfjedre.

Med Karma Lux er der masser af muligheder for at tilpasse sengen, lige som du vil have den. I Lux-serien kan du vælge mellem 10 forskellige sengemodeller i box, continental, elevation og boxelevation.

Premium serien er skabt med maksimal fokus på et unikt og eksklusive udtryk sammen med den allerbedste komfortoplevelse. Du kan vælge mellem 5 sengemodeller i continental, elevation og boxelevation

Fornyet energi med en kollektion, der hylder form og funktion

I løbet af et liv, tilbringer vi mere end en tredjedel af livet i sengen. Den gode søvn er helt afgørende for vores sundhed og velvære og for kroppens evne til at fungere optimalt. Derfor er din seng forudsætningen for, at du vågner frisk og veludhvilet.

Med det in mente skabte vi Karma kollektionen med ønsket om at bidrage til den bedst mulige søvnoplevelse og hvile, så du kan bruge natten på at genoplade batterierne i den gode søvn i stedet for at vende og dreje dig.

Bæredygtige materialer og produktion

Med Karma kan du sove med god samvittighed. Kollektionen er skabt med størst mulig fokus på anvendelsen af bæredygtige og miljøvenlige materialer.

Alle tekstiler, madrasser, skum, fjedere og polstring, lynlåse, mv. er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. 

Træet i alle Karma sengene er FSC©-certificeret, hvilket sikrer, at der i en FSC-skov ikke fældes mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv beskyttes.