Med miljø og CSR i fokus

...Så vi alle kan sove bedre om natten

På vej mod en grønnere morgendag

I European House of Beds har et vi stort ansvar for at sikre, at vi og verden flytter os i en grønnere og mere bæredygtig retning. Derfor er vi dybt engagerede i at udvikle os og producere på den mest bæredygtige måde.

Det gør vi blandt andet ved at tage højde for de råvarer, vi anvender, de energiressourcer vi benytter og for trivslen hos vores medarbejdere. Det fortæller vi i dybden om i vores årlige bæredygtighedsrapport.

Når det kommer til at sikre dig den bedste søvn, er materialerne afgørende. Derfor udvælger vi de mest miljøvenlige materialer, når vi udvikler og designer nye produkter.

OEKO-TEX®

Alle tekstiler, der anvendes i vores produkter, er Standard 100 by OEKO-TEX® certificeret. Det garanterer, at de er produceret bæredygtigt og, at materialerne er testet for mere end 300 sundheds- og miljøskadelige stoffer. Se vores certifikat her

Svanemærket

En stor del af vores topmadrasser er Svanemærket (licensnummer 5031 0123). Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke, der garanterer, at produktet lever op til de strengeste krav til sundhed og miljø. Svanemærket er især med til at realisere FN’s 12. verdensmål om at sikre bæredygtige forbrugs- og produktionsformer. Samme mål indgår i vores arbejde med FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.

DK_Svane_A_POS_circle_RGB

Genbrug
- igen og igen

Hver dag sender vi mange senge og madrasser ud til hele verden. Vi pakker vores produkter sikkert, så de når godt frem til modtageren.

Og så arbejder vi hver dag med at øge mængden af genanvendelige materialer i emballagen.

Al pap består nu af op til 80% genbrugsmaterialer, mens alt metallet i vores produkter kommer fra 30% genbrugsstål. Og vi er kun lige begyndt...

Skru ned for strømmen og op for god energi

Motorerne i vores elevationssenge er konstrueret med fokus på at være så energieffektive som overhovedet muligt og spare på strømmen. Derfor er vores elevationsmotorer udstyret med ZERO™ stand-by strøm.

ZERO™ teknologien betyder, at der maksimalt forbruges 0,1 watt, når motoren står standby. En elevationsmotor på ZERO™ standby kan således stå standby i ca. 20 måneder og kun bruge den samme mængde energi, som en 60 watt pære bruger i timen. 

ZERO™ teknologien er derfor både godt for klimaet og for elregningen.

Det handler ikke kun om dig og mig

Det er en integreret del af vores kultur at orientere os bredt. Også når det handler om arbejdskraft.

Vi gør for eksempel plads til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, der fortjener at blive hjulpet godt i gang - og vi er meget stolte over for andet år i træk at være tildelt prisen CSRPeople af Horsens Kommune og Jobtaskforcen.

CSRpeople_2022_RGB_450x450px

Vi er lige her

Kontakt vores salgsteam og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning.