Med miljø og CSR i fokus

...Så vi alle kan sove bedre om natten

På vej mod en grønnere morgendag

I European House of Beds har et vi stort ansvar for at sikre, at vi og verden flytter os i en grønnere og mere bæredygtig retning. Derfor er vi dybt engagerede i at udvikle os og producere på den mest bæredygtige måde.

Det gør vi blandt andet ved at tage højde for de råvarer, vi anvender, de energiressourcer vi benytter og for trivslen hos vores medarbejdere. Det fortæller vi i dybden om i vores årlige bæredygtighedsrapport.

Når det kommer til at sikre dig den bedste søvn, er materialerne afgørende. Derfor udvælger vi de mest miljøvenlige materialer, når vi udvikler og designer nye produkter.

Vores bæredygtige vision

Vi er glade for at kunne præsentere vores bæredygtighedsrapport for regnskabsåret 2022-2023. Vores rapport repræsenterer betydelige fremskridt i retning af at integrere bæredygtighed i vores organisation og interessentsamfund.

Med vores mål om at opnå en 30% reduktion i drivhusgasemissioner på scope 1 og 2, har vi valgt at sætte barren højt for os selv. Vi er dedikerede til at nå dette mål og vil i fremtiden fortsætte med at arbejde på at mindske CO2-aftrykket på vores produktionssted såvel som på vores produkter.

Et af initiativerne for at realisere vores mål er at reducere brugen af ​​råvarer baseret på fossile brændsler. Til det formål har vi indgået et vigtigt samarbejde med Bramming Plast-Industri A/S. 

OEKO-TEX®

Alle tekstiler, der anvendes i vores produkter, er Standard 100 by OEKO-TEX® certificeret. Det garanterer, at materialerne er testet for mere end 300 sundheds- og miljøskadelige stoffer. 

FSC_C172660_Promotional_with_text_Landscape_BlackOnWhite_r_I8Z4YW

FSC® certificeret

Vi er FSC® certificeret, og vi benytter kun ansvarligt træ fra veldrevne skove og andre kontrollerede kilder. 

FSC® er verdens mest ambitiøse globale certificering til ansvarlig skovdrift og din sikkerhed for træ og papir fra veldrevne skove og andre kontrollerede kilder. FSC® arbejder både for natur og menneskers vilkår i verdens skovområder.

Vi er stolte over, at kunne tilbyde FSC® certificerede produkter.

Genbrug
- igen og igen

Hver dag sender vi mange senge og madrasser ud til hele verden. Vi pakker vores produkter sikkert, så de når godt frem til modtageren.

Og så arbejder vi hver dag med at øge mængden af genanvendelige materialer i emballagen.

Al pap består nu af op til 80% genbrugsmaterialer, mens alt metallet i vores produkter kommer fra 30% genbrugsstål. Og vi er kun lige begyndt...

Skru ned for strømmen og op for god energi

Motorerne i vores elevationssenge er konstrueret med fokus på at være så energieffektive som overhovedet muligt og spare på strømmen. Derfor er vores elevationsmotorer udstyret med ZERO™ stand-by strøm.

ZERO™ teknologien betyder, at der maksimalt forbruges 0,1 watt, når motoren står standby. En elevationsmotor på ZERO™ standby kan således stå standby i ca. 20 måneder og kun bruge den samme mængde energi, som en 60 watt pære bruger i timen. 

ZERO™ teknologien er derfor både godt for klimaet og for elregningen.

Det handler ikke kun om dig og mig

Det er en integreret del af vores kultur at orientere os bredt. Også når det handler om arbejdskraft.

Vi gør for eksempel plads til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, der fortjener at blive hjulpet godt i gang - og vi er meget stolte over igen i år at være tildelt prisen CSRPeople af Horsens Kommune og Jobtaskforcen.

CSRpeople_2024_CMYK-clean

Vil du høre mere?

Kontakt vores salgsteam og hør, hvordan
vi kan hjælpe dig og din forretning.