Sammen tager vi drømme til nye dimensioner

En seng er ikke bare en seng

European House of Beds A/S er et livsværk båret af design, håndværk og produktudvikling.

En seng er ikke bare en seng for os, ligesom en fjeder ikke bare er en fjeder. Vi er utrættelige i vores stræben efter at forene form og funktion for den ultimative søvnoplevelse – selvom vi prøvede, ville vi ikke kunne lade være med at forbedre, forfine og finde på nyt.
For vi ved, at kvalitetssøvn er en af grundstenene i dine kunders livsglæde.

I sidste ende er det dine kunders seng. Men spørger du os, skal den i lige så høj grad passe perfekt ind i dit setup og understøtte din forretning, dit brand og dit omdømme.

Derfor designer vi senge, som er gennemtænkte i hele deres livscyklus og i alle led fra tegnebræt til slutkunde. Som er smukke at se på og inspirerende at ligge i, så soveværelset bliver et frirum. Og som produceres ansvarligt i Danmark af miljøvenlige materialer i Danmark, fordi vi alle skal kunne sove godt om natten.

Vi dækker hele paletten af løsninger til seng og soveværelse. 

  • Boxmadrasser
  • Topmadrasser
  • Elevationssenge
  • Kontinentalsenge
  • Vendbare madrasser
  • Gavle og opbevaringssystemer
  • Tilbehør, ben, puder mv.

Vi løser selv det umulige

Hos os kan du forvente komforten af den ypperste service. Her er plads til alle, og med mangfoldigheden som styrke lægger vi hver især liv og sjæl i at overgå forventningerne. Vi værner omhyggeligt om vores ry for at levere lynhurtigt og til tiden, og vi er stolte af at være kendt for at kunne løse selv det umulige. 

Sammen tager vi drømme til nye dimensioner – én seng ad gangen.

Historien om 
European House of Beds A/S

European House of Beds A/S blev grundlagt i 2008 af Pia og Poul Erik Rasmussen, som ønskede at udfordre branchen og har siden hen etableret en førende position i den danske sengebranche. I dag producerer vi en lang række private labels samt egne brands, der afsættes via mere end 400 forhandlere i Skandinavien og Nordeuropa.
Vi har hovedkontor og fabrik i Horsens med ca. 75 fuldtidsansatte.

I 2019 går kapitalfonden, Capidea ind i virksomheden, og en ny vækstrejse sættes i gang. Nicky Berg er pr. 8. januar 2024 ny CEO for virksomheden. Pia og Poul Erik Rasmussen er fortsat medejere af virksomheden sammen med Kim Rasmussen foruden Capidea. Pia er desuden en del af bestyrelsen.

Lær os endnu bedre at kende

Vi har et bæredygtigt fokus

Vi har et ansvar for klimaet, når vi designer, producerer og transporterer vores soveværelseskoncepter.

Mød nogle af vores brands

European House of Beds egne brands omfatter komplette sengekollektioner.

Vil du høre mere?

Kontakt vores salgsteam og hør, hvordan
vi kan hjælpe dig og din forretning.