Vores brands

European House of Beds' egne brands omfatter komplette sengekollektioner, som afsættes hos udvalgte forhandlere og kæder. Læs mere om de enkelte brands herunder.

Sengeserien KARMA indhyller dine nætter i minimalistiske linjer, indbydende kvalitetsmaterialer og dansk møbelhåndværk.

I tæt samarbejde med de bedste produktudviklere og designere, har vi udviklet en serie af senge, der forener funktionalitet og æstetik. 

Ecobed er en seng, hvor bæredygtighed og miljøvenlige materialer er omdrejningspunktet. Ecobed er delvist fremstillet af plastikaffald. Materialerne kan genbruges 100% og kan dermed indgå i et cirkulært system med en uendelig lang holdbarhed.

Temprakon blev oprindeligt skabt med den teknologi og mikrokapsler, som NASAs rumfartøj brugte til at hjælpe astronauter med at regulere temperaturen under ekstreme forhold i rummet. Temprakon sengekollektionen integrerer denne unikke teknologi i en komplet serie af dansk designede og producerede senge og madrasser, som sætter en ny standard for den perfekte temperatur, der muliggør optimal sovekomfort.

download_1_3_

Ecobed er en seng, hvor bæredygtighed og miljøvenlige materialer er omdrejningspunktet. Ecobed er delvis produceret af plastikaffald. Materialerne kan genanvendes 100% og dermed indgå i et cirkulært system med uendelig lang holdbarhed.