Vores DNA

Vi udfordrer det etablerede sengemarked med nyskabende
og innovativt design, kvalitet i top og unikke services.

flexluxbrand_9_

Dedikeret til kvalitet og godt design!

European House of Beds startede i 2008 og producerer i dag en lang række private labels samt egne brands, der afsættes via mere end 400 forhandlere i Skandinavien og Nordeuropa.

Vi vil ikke nøjes med at følge standarderne, og vi insisterer på at udfordre branchen med unikke løsninger og inspirerende sovemiljøer. Sådan viser vi vejen til de bedste løsninger, der svarer på kundernes drømme, ønsker og behov.

En holistisk partner
Vi er en holistisk og aktiv businesspartner for vores kunder. Vi trækker på mange års erfaring med produktion, salg og udvikling af senge. Disse kompetencer bruges til at holde os ajour med tidens trends, udviklingen og nye features og funktioner. Vi udvikler løbende nye og innovative designs, som omsættes til stærke kommercielle produkter til det skandinaviske og europæiske sengemarked.

Helstøbte koncepter
Samtidig har vi konstant fokus på det lille ekstra – både med hensyn til design, komfort, service og kvalitetssikring. Som holistisk partner tænker vi derfor konstant i helhedsløsninger, der præsenteres i “shop in shop” koncepter, som sikrer en dynamisk og positiv oplevelse, når man skal købe en seng.

Vi er lige her

Kontakt vores salgsteam og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning.