Din leverandør af sengekoncepter til hoteller, kroer og udlejning

Hos European House of Beds tilbyder vi skræddersyede sengekoncepter til dig, der vil give dine kunder en ekstra god oplevelse. 

Alle vores senge produceres i Danmark med øje for kvalitetsråvarer og bæredygtig produktion.
Med høj kvalitet, hurtig levering og fantastisk service er vi den oplagt partner for dig.

Sengekoncepter der får dine gæster til at komme igen

Sengen er en helt central del af hotelværelset. Den er med til at give værelset karakter, skabe en særlig stemning samt give dine gæster en komfortabel og uforstyrret søvn.

Jo bedre søvn dine gæster får, jo bedre anmeldelse får du også.

Markedets største udvalg

Hos os kan du vælge mellem et stort udvalg af senge. Vi producerer både boksmadrasser, continentalsenge,  elevationssenge, topmadrasser, gavle, sengeben, opbevaringsbænke og sengeborde. Alle modeller fås i mange størrelser og kvaliteter.

Og det bedste af det hele er, at du kan få lavet det i dit helt eget design. 

Udvalgte kunder

Kontakt os for et uforpligtende møde

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for at give dine gæster en endnu bedre søvn. Uanset om du vil opgradere et par værelser, eller skræddersy dine senge til alle dine gæster. Jeg står klar til at tage en snak og hjælpe dig med den bedste løsning.

Kim Rasmussen, Key Account Manager, Contract

Mobil: 41 12 24 99

E-mail: Kim.Rasmussen@europeanhouseofbeds.com

Med miljø og CSR i fokus

Vi udvikler og tilpasser konstant vores supply chain gennem samarbejde med de mest innovative og seriøse underleverandører i branchen. Gennem konstant fokus på bæredygtighed, CSR og søgen efter komponenter, som bidrager til den gode søvn, sikrer vi, at vores færdige produkt lever op til både internationale og nationale standarder, såvel som vores egne, høje standarder.

Materialer der skaber det rette look

Vi har en bred vifte af stofmaterialer, teksturer og farver at vælge imellem. Men har du i forvejen materialer, som du bruger i indretningen, så har vi stor respekt for det og kan indarbejde det i vores produkter.

Vi arbejder tæt sammen med dig for at få det helt rette look på dine sengekoncepter og for at sikre at kvaliteten og holdbarheden er velegnet til produktets levetid.

WE ARE DESIGNING
FUTURE BED CULTURE

Det siger vores kunder

Kontakt os og hør mere