Nicky Berg bliver ny CEO i European House of Beds

08.01.2024

Den 8. januar 2024 tiltræder Nicky Berg som ny CEO for European House of Beds A/S. 

Nicky har en solid erfaring som kommerciel direktør i såvel B2B som B2C virksomheder, senest som kommerciel direktør og som en del af direktionen i BROEN LAB. Vores hovedaktionær CAPIDEA var indtil frasalg i 2021 hovedaktionær i BROEN LAB, så både gennem
CAPIDEA og flere af vores bestyrelsesmedlemmer, har vi et indgående og yderste godt kendskab til Nicky Berg.

Nicky har i sine 6 år i BROEN LAB været ansvarlig for en væsentlig og positiv udvikling af virksomhedens position i markedet med kundetilpassede kvalitets løsninger og skabt en differentiering via tæt innovativt samarbejde og gode personlige relationer med de mange KAM kunder.

Nicky vil i tæt samarbejde med hele EHOB-teamet stå i spidsen for den videre udvikling af European House of Beds A/S som virksomhed, med fokus på optimering og differentierede løsninger, udvikle og styrke samarbejdet med vores mange gode faste kunder og erobring af nye muligheder i ind- og udland.

Pia Rasmussen vil igen overgå til sin plads i bestyrelsen, men vil i de første 3 til 6 måneder fortsætte som stabsfunktion til Nicky, og på den måde medvirke aktivt til en god overgang og introduktion af Nicky, såvel in- som eksternt. Pia vil være medlem af ledergruppen under Nicky i denne overgangsperiode.

Vi byder Nicky hjertelig velkommen til European House of Beds A/S.

Nicky