Vi kan nu præsentere vores nye sengedesign LifestyleONE, som er skabt i samarbejde med den danske designer Hans Sandgren Jakobsen. Sengen indeholder en lang række nye funktioner og et stilrent design, som giver den en helt ny plads i soveværelset.

I samlet form skiller LifestyleONE sig helt klart ud, da den er unik på så mange måder. Dette er også grunden til, at vi har valgt at lancere den under det helt nyt brand-navn, Lifestyle.

Et af de forhold, som Hans Sandgren har været opmærksom på i sin designproces, er, at sengen er et møbel, som de fleste har et forhold til og dermed en mening om. Derfor har materialevalget også været til grundig overvejelse, og det har været vigtigt at skabe et design, der både hænger sammen med kroppens behov og er en fryd for øjet.

Justerbare komfortzoner, memory positions-indstilling, fjernbetjente sengelamper , samt trådløs opladning af Smartphones /tablets direkte på natbordet er blot nogle af de mange funktioner, som er blevet samlet i det nye sengedesign. De tekniske specifikationer i sengen er udarbejdet af den danske aktuatorproducent LINAK, som i forvejen kan findes i vores øvrige sortiment af elevationssenge.

Sengen forventes at gå i produktion i løbet af foråret, og bliver i første ombæring fremvist som prototype på LINAKs stand, A33:36, på Stockholm Furniture Fair d.4.-8. februar 2014.

Billedserien herover viser et udsnit af de nye fuktioner som Lifestyle ONE indeholder.

BRAND CONTACT